Hotelsenge af høj kvalitet giver bedre nattesøvn

KOMPLEThotel tilbyder hotelsenge i høj kvalitet til hoteller i hele Danmark, der sætter pris på gode hotelsenge til deres gæster. En god nats søvn er essentiel for alle mennesker, da en tredjedel af livet tilbringes i sengen. 

En af vores vigtigste opgaver er at udstyre vores kunder med gode og solide hotelsenge og topmadrasser i høj kvalitet, som tilbyder god komfort, og yder passende støtte for en god nats søvn. Giv dine gæster en god start på dagen med vores hotelsenge, da vi udelukkende forhandler senge i høj standard. 

Vælg mellem flere sengetyper, eksempelvis boksmadras, springmadras, elevationsseng eller continental seng som fås i alle længder og bredder.

Få en god nattesøvn i vores hotelsenge

Jensen Senge er særdeles behagelige og komfortable, vi tilbyder disse til en konkurrencedygtig pris til hoteller, der ønsker god kvalitet, samt ønsker at give hotelgæsten en ekstraordinær søvnoplevelse.

Køber du senge hos os, får du lang garanti på alle senge. Vi har hotelsenge i flere prisniveau.

​Vi forhandler:

Invester i gode kvalitetssenge for dine gæsters skyld

Investerer du i gode hotelsenge, vil det give dine gæster en god oplevelse. En god nats søvn giver tilfredse gæster – og gode referencer. Sengen er en stor del af den oplevelse som gæsten får ved et hotelophold, og derfor vigtigt for at få gode anmeldelser. Kontakt os derfor, hvis du ønsker hotelsenge i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for et godt tilbud på hotelsenge på telefon 40 18 18 20 / 53 89 02 08 / 53 60 55 30 eller skriv til info@komplethotel.dk for at høre mere.

Vi sælger ikke til privatpersoner!​

KOMPLEThotel   |  Nørremarken 37      |  3060 Espergærde      |   Tlf.: 4018 1820 /5389 0208​       |  info@komplethotel.dk