Hotelindretning tilbydes af professionelt firma

KompletHotel v. Christian Birger Hansen tilbyder hjælp til hotelindretning til alle hoteller, kursus- og konferencecentre rundt omkring i Danmark. Vi tilbyder en bred vifte af hotelmøbler og udstyr samt rådgivning og vejledning til, hvordan du bedst muligt indretter.

Virksomheden har eksisteret siden 2012, hvorfor vi har en stor erfaring på området. Vi har blandt andet udført projekter hos Comwell-hoteller, Bella Sky Copenhagen samt Hotel D’Angleterre. Vi ønsker at gøre alle vores kunder tilfredse, hvilket vi gør igennem god service, høj kvalitet og gode priser. Du kan derfor trygt vælge os som din samarbejdspartner.

Få glade og tilfredse gæster med den rette hotelindretning​

​Vi ønsker at dele ud af vores store passion inden for indretning af hotelværelser. Derfor tilbyder vi alt fra møbler til hotel til inspiration eller forslag til indretning af dine lokaler eller værelser. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende møde med idéer til, hvordan du indretter bedst muligt.

Giv dine kunder en god oplevelse ved at indrette med de rigtige møbler og produkter. Sørg for at kræse for detaljerne, men hold det simpelt og stilrent. Disse ting er væsentlige, hvis du vil have glade og tilfredse kunder.

Find alle produkter til dit hotel her på siden

​Her på siden finder du et stort udvalg af lækre produkter til gode priser. Vær dog opmærksom på, at alle priser er uden moms og fragt. Er der produkter, som du ikke kan finde her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os, så gør vi vores bedste for at finde de produkter, du ønsker til din hotelindretning.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe for at høre mere om vores ydelser.

Du kan kontakte os på telefon 40 18 18 20 eller 53 89 02 08 eller skriv på vores mail: info@komplethotel.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi sælger ikke til privatpersoner!​

KOMPLEThotel   |  Nørremarken 37      |  3060 Espergærde      |   Tlf.: 4018 1820 /5389 0208​       |  info@komplethotel.dk